Planlagte

Vi håper på Parsonvalper og Bordervalper i løpet av 2021.


Ta kontakt ved interesse på mail ida@russellyard.com

Vi DNA tester, øyelyser og patellasjekker våre hunder og helsestatuser blir offentliggjort. Alle kull født etter 2015 har egen kullgruppe på facebook hvor valpekjøpere kan oppdatere og holde kontakten.


Vi foretrekker aktive valpekjøpere som har planer om å bruke sin terrier i en eller flere former for hundesport. Skal du "bare ha en familiehund" finnes det mange andre raser som passer bedre til det. Vi selger valper som familiehunder, men da skal familien være over gjennomsnittet aktiv.


Vi har kenneltreff årlig med aktiviteter, utstilling, quiz med premier og felles grilling. 

Som valpekjøper har du livstidssupport + og jeg gjør mitt beste for at riktig valp havner i riktig familie og følger opp dere både i valpe- og voksentiden.


Vi selger ikke valp ut i fra hvor den har flekker og hvilken farge den har, men ut i fra gemytt og eiers planer. Husk du skal ha hunden i 15 år +-, da er det viktigste at kjemien stemmer, ikke hvordan hunden ser ut. 


Flere av våre valpekjøpere har meldt seg frivillig som referanse, så er det ønskelig sender vi kontaktinfo.

Russell Yard Parson Russell & Border terrier - Ida Sandberg, Gruslina 116, 7620 Skogn, Norway - ida@russellyard.com

*


Kenneltreff

juni 2020.Vi holder kenneltreff samme helga som NKK og NTK Trondheim.

I år feirer vi 15 år som oppdrettere og alle våre valpekjøpere er velkomne! Det blir nappekurs 25 juni, rotter i høyet på dagtid 26 juni og NKK utstilling 28 juni.

Vi stiller med grill, kaffe og kake på lørdagskvelden med kennelquiz og premieutdeling. Dere tar med grillmat og drikke selv. 


Kontaktinfo


Ida Sandberg

Gruslina 116

7620 Skogn

Norway


Mobil: +47 95 18 66 24


E-mail: ida@russellyard.com