Trine

Russell Yards My Magical Black Lion, Trine

(N SE UCH NVCH Adesso Now I'm Here x NUCH NJV-15 Russell Yards Magic Honey Dew)Når jeg planlegger et kull, tenker jeg også på fremtiden, hva jeg kan gjøre med kombinasjonen, de linjene jeg allerede har og hva den kan tilføre. Forutsetningen min for å bruke en hannhund på en av mine tisper er for å beholde førstevalget selv. Trine var eneste jenta i kullet og kombinasjonen ble gjort for å få en frøken å gå videre med, så da ble det jo enkelt, på en måte. Jeg tror ikke det er enkelt for utenforstående å forstå hvor hardt jeg jobber for hundene mine, eller hvor mye de betyr for meg. Hvor mye energi jeg legger i et kull og hvorfor jeg avler slik jeg gjør. Jeg avler på mine hunder for å beholde den valpen jeg mener kan bidra med noe positivt videre, jeg avler ikke for å tjene penger og for å bli rik. Da hadde jeg kjøpt meg en labrador og en puddel og avlet labradoodles til 20 000,- pr valp... Mine hunder, mine linjer og mitt oppdrett er en stor del av meg og mitt liv. Trine var en drøm som gikk i oppfyllelse. En ren tispelinje er viktig for meg, Trine er datter av Frankie, som er datter av Saga, som er datter av Lily, Lily var en fantastisk tispe som ga meg masse bra å jobbe videre med. Trine er født den 6 juni 2018, hun er hvit og svart, strihåret og 33 cm høy. Fri for PLL, LOA, SCA og JBD.


Russell Yard Parson Russell & Border terrier - Ida Sandberg, Gruslina 116, 7620 Skogn, Norway - ida@russellyard.com

*


Kenneltreff

juni 2020.Vi holder kenneltreff samme helga som NKK og NTK Trondheim.

I år feirer vi 15 år som oppdrettere og alle våre valpekjøpere er velkomne! Det blir nappekurs 25 juni, rotter i høyet på dagtid 26 juni og NKK utstilling 28 juni.

Vi stiller med grill, kaffe og kake på lørdagskvelden med kennelquiz og premieutdeling. Dere tar med grillmat og drikke selv. 


Kontaktinfo


Ida Sandberg

Gruslina 116

7620 Skogn

Norway


Mobil: +47 95 18 66 24


E-mail: ida@russellyard.com