Norma

RUSSELL YARD

Parson Russell terrier, Border terrier & Boston terrier

Russell Yards Black Magic Lady, Norma.

(Russell Yards My Black Magic Whiz x Russell Yards Lady Red Loyale) 


SCA, LOA, PLL fri fra foreldre. Mor Tyra er JBD fri, men far Echo må testes. Jeg inngikk en avtale med Tyras eier, hvor jeg fikk lov til å låne Tyra til ett kull. Jeg måtte derfor tenke godt å lenge på hva jeg ville ha å jobbe med videre. Valget falt da på Echo, som har mange av de kvalitetene jeg ønsket å se hos Tyra. Jeg krysset fingre og tær for at deres besteforeldres mengde farge skulle komme igjennom, da jeg sliter med mye hvitt i mine linjer. Og jeg ble belønnet med 3 tispevalper hvor alle hadde farge på hodet og to på kroppen, jeg falt for de alle tre, men ente til slutt opp med lille Norma. Norma er oppkalt etter Tyras eiers barn, Nora og Magnus.

Russell Yard Parson Russell & Border terrier - Ida Sandberg, Gruslina 116, 7620 Skogn, Norway - ida@russellyard.com

*


Kenneltreff

juni 2020.


Vi holder kenneltreff samme helga som NKK og NTK Trondheim.

I år feirer vi 15 år som oppdrettere og alle våre valpekjøpere er velkommen på Open Show med dommer Tor Erik Huldt-Hagan! det blir også nappekurs 25 juni, rotter i høyet på dagtid 26 juni før open show på kvelden, NTK og NKK utstilling 27 og 28 juni.

Vi stiller med grill, kaffe og kake på lørdagskvelden med kennelquiz og premieutdeling. Dere tar med grillmat og drikke selv. 


Kontaktinfo


Ida Sandberg

Gruslina 116

7620 Skogn

Norway


Mobil: +47 95 18 66 24


E-mail: ida@russellyard.com