Luna

USA CH Highland Downs Luna Lovegood

(Ch White River Super Maxamillion X CH Highland Downs Eclipse At Keystone)Luna Lovegood, eller Luna, var et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Da Rita fortalte meg at hun hadde en championtispe hun gjerne ville jeg skulle ha og sendte meg bilder av henne, takket jeg pent ja og kjøpte flybilett tur/retur New York. Hun er født 7 mars 2018, fri for PLL, SCA og LOA. 33 cm høy, hvit og tan og broken pels. Luna blir hentet hjem i løpet av 2020, vi tenkte å hente henne hjem tidligere, men pga sykdommen som brøt ut blant norske hunder valgte vi å vente. Planen var egnetlig etter eksamen i juni, men så ble jo grensene stengt midlertidig pga koronaviruset.Russell Yard Parson Russell & Border terrier - Ida Sandberg, Gruslina 116, 7620 Skogn, Norway - ida@russellyard.com

*


Kenneltreff

juni 2020.Vi holder kenneltreff samme helga som NKK og NTK Trondheim.

I år feirer vi 15 år som oppdrettere og alle våre valpekjøpere er velkomne! Det blir nappekurs 25 juni, rotter i høyet på dagtid 26 juni og NKK utstilling 28 juni.

Vi stiller med grill, kaffe og kake på lørdagskvelden med kennelquiz og premieutdeling. Dere tar med grillmat og drikke selv. 


Kontaktinfo


Ida Sandberg

Gruslina 116

7620 Skogn

Norway


Mobil: +47 95 18 66 24


E-mail: ida@russellyard.com