Hurra

Redrob Seventeenth Of May

(SEUCH NOUCH DKUCH DE&VDHCH LITCH J SEVCH KLCH DTKV-14 C.I.B FINJ(G)CH Ground Workers Fabulous

x

FI J(G)CH Redrob Moonlight Blue Star)

Name

Hurra

Born

17 mai 2018

Color

(Dark) Grizzle

Weight

valp

Height

valp

Health

valp

Teeth/bite

Komplett saksebitt

Other
Da vår kjære Tilly utviklet underbitt, ble Border nummer 2 raskere planlagt enn hva jeg først hadde tenkt. Jeg spurte Diza om hun kunne anbefale meg et kull som var nylig født eller planlagt og Diza sendte meg til Margaretha, kennel Redrob. Hun hadde et kull med 2 hannvalper og 4 tisper, begge foreldrene premiert på jakt og pene i tillegg. Margaretha er selv hidommer og har holdt på med Border i over 40 år, så jeg var redd alle valpene var tinget. Lykken var stor da vi fikk lov å reservere en av jentene, som det var fryktelig enkelt å navngi. Født på selveste 17 mai måtte hun jo bare hete Hurra! Hurra er nydelig både på innsiden og utsiden og jeg kan nesten ikke vente til hun er såpass gammel at vi kan få testet både jaktlyst og hva dommerene synes om henne i utstillingsringen. Tusen takk for tilliten, Margaretha!

Russell Yard Parson Russell & Border terrier - Ida Sandberg, Gruslina 116, 7620 Skogn, Norway - ida@russellyard.com

*


Kenneltreff

juni 2020.Vi holder kenneltreff samme helga som NKK og NTK Trondheim.

I år feirer vi 15 år som oppdrettere og alle våre valpekjøpere er velkomne! Det blir nappekurs 25 juni, rotter i høyet på dagtid 26 juni og NKK utstilling 28 juni.

Vi stiller med grill, kaffe og kake på lørdagskvelden med kennelquiz og premieutdeling. Dere tar med grillmat og drikke selv. 


Kontaktinfo


Ida Sandberg

Gruslina 116

7620 Skogn

Norway


Mobil: +47 95 18 66 24


E-mail: ida@russellyard.com