Litteratur

RUSSELL YARD

Parson Russell terrier, Border terrier & Boston terrier

Bøker jeg anbefaler.

Det finnes ikke alt for mye om Parson Russells, men noe er det jo, og et par av de bøkene jeg har i bokhylla mi som blir godt brukt, og som slettes ikke samler støv er følgende:


"Parson og jack russell terriere" - ISBN: 82-529-2919-2Boka er lettlest og nyttig, gir info om de to rasene, kjøp av valp eller voksen Russell, oppdrett, utstilling osv. Jeg mottok boka et par dager etter bestilling, og angrer ikke på kjøpet. Dette er en type bok som jeg kunne ha tenkt meg å legge i valpepakken nye eiere får med seg når de henter valpen sin fra oss.


"The ultimate jack russell terrier" - ISBN: 1860541550 Skrevet av Mary Strom, oppdretter av Parson Russells. Du kan bestille den rimelig online på www.amazon.co.ukDenne boka har jeg lest utallige ganger, nyttig og informativ, her kan du lese om rasens opprinnelse, utvikling, genetikk, avl, oppdrettere i Amerika og England. Jeg har blitt veldig glad i denne boka, og anbefaler den på det varmeste.
 Russell Yard Parson Russell & Border terrier - Ida Sandberg, Gruslina 116, 7620 Skogn, Norway - ida@russellyard.com


Parsonweekend.


Følg med på Parson Russell terrier Norge på Facebook for informasjon om neste års ParsonWeekend..


*


Kenneltreff juni 2020.


Vi holder kenneltreff samme helga som NKK og NTK Trondheim hvert år om det ikke kræsjer med andre ting. Vi stiller med grill, kaffe og kake. Dere tar med grillmat og drikke selv. Utstillingstrening for de som ønsker det, andre aktiviteter blir litt væravhenging.


Kontaktinfo


Ida Sandberg

Gruslina 116

7620 Skogn

Norway


Mobil: +47 95 18 66 24


E-mail: ida@russellyard.com