Litteratur

Bøker jeg anbefaler.

Det finnes ikke alt for mye om Parson Russells, men noe er det jo, og et par av de bøkene jeg har i bokhylla mi som blir godt brukt, og som slettes ikke samler støv er følgende:


"Parson og jack russell terriere" - ISBN: 82-529-2919-2Boka er lettlest og nyttig, gir info om de to rasene, kjøp av valp eller voksen Russell, oppdrett, utstilling osv. Jeg mottok boka et par dager etter bestilling, og angrer ikke på kjøpet. Dette er en type bok som jeg kunne ha tenkt meg å legge i valpepakken nye eiere får med seg når de henter valpen sin fra oss.


"The ultimate jack russell terrier" - ISBN: 1860541550 Skrevet av Mary Strom, oppdretter av Parson Russells. Du kan bestille den rimelig online på www.amazon.co.ukDenne boka har jeg lest utallige ganger, nyttig og informativ, her kan du lese om rasens opprinnelse, utvikling, genetikk, avl, oppdrettere i Amerika og England. Jeg har blitt veldig glad i denne boka, og anbefaler den på det varmeste.
 Russell Yard Parson Russell & Border terrier - Ida Sandberg, Gruslina 116, 7620 Skogn, Norway - ida@russellyard.com

*


Kenneltreff

juni 2020.Vi holder kenneltreff samme helga som NKK og NTK Trondheim.

I år feirer vi 15 år som oppdrettere og alle våre valpekjøpere er velkomne! Det blir nappekurs 25 juni, rotter i høyet på dagtid 26 juni og NKK utstilling 28 juni.

Vi stiller med grill, kaffe og kake på lørdagskvelden med kennelquiz og premieutdeling. Dere tar med grillmat og drikke selv. 


Kontaktinfo


Ida Sandberg

Gruslina 116

7620 Skogn

Norway


Mobil: +47 95 18 66 24


E-mail: ida@russellyard.com