Hurra

RUSSELL YARD

Parson Russell terrier, Border terrier & Boston terrier

Redrob Seventeenth Of May

(SEUCH NOUCH DKUCH DE&VDHCH LITCH J SEVCH KLCH DTKV-14 C.I.B FINJ(G)CH Ground Workers Fabulous

x

FI J(G)CH Redrob Moonlight Blue Star)

Name

Hurra

Born

17 mai 2018

Color

(Dark) Grizzle

Weight

valp

Height

valp

Health

valp

Teeth/bite

Komplett saksebitt

Other
Da vår kjære Tilly utviklet underbitt, ble Border nummer 2 raskere planlagt enn hva jeg først hadde tenkt. Jeg spurte Diza om hun kunne anbefale meg et kull som var nylig født eller planlagt og Diza sendte meg til Margaretha, kennel Redrob. Hun hadde et kull med 2 hannvalper og 4 tisper, begge foreldrene premiert på jakt og pene i tillegg. Margaretha er selv hidommer og har holdt på med Border i over 40 år, så jeg var redd alle valpene var tinget. Lykken var stor da vi fikk lov å reservere en av jentene, som det var fryktelig enkelt å navngi. Født på selveste 17 mai måtte hun jo bare hete Hurra! Hurra er nydelig både på innsiden og utsiden og jeg kan nesten ikke vente til hun er såpass gammel at vi kan få testet både jaktlyst og hva dommerene synes om henne i utstillingsringen. Tusen takk for tilliten, Margaretha!

Russell Yard Parson Russell & Boston terrier - Ida Sandberg, Gruslina 116, 7620 Skogn, Norway - ida@russellyard.com


Parsonweekend.


Følg med på Parson Russell terrier Norge på Facebook for informasjon om neste års ParsonWeekend..


*


Kenneltreff juni 2019.


Vi holder kenneltreff samme helga som NKK og NTK Trondheim hvert år om det ikke kræsjer med andre ting. Vi stiller med grill, kaffe og kake. Dere tar med grillmat og drikke selv. Utstillingstrening for de som ønsker det, andre aktiviteter blir litt væravhenging.


Kontaktinfo


Ida Sandberg

Gruslina 116

7620 Skogn

Norway


Mobil: +47 95 18 66 24


E-mail: ida@russellyard.com

*

For our english visitors,

I am sorry we don't have  translated our site into english yet, but at all the pages had to be moved and redone, I have not had time to fix the english pages yet. If you have any questions, please contact me on phone +47 951 86 624 or e-mail ida@russellyard.com


*

""Godt gemytt,

god helse og ett funksjonelt eksteriør"