Planlagte kull

 

 

Vi planlegger valper sommer/høst/vinter 2019

 

Sensommerkullet 2019

 

CH Norparson Cody x CH Russell Yards Magic Honey Dew.

Cody og Frankie er begge fri for PLL, SCA og LOA. Frankie og Cody er begge øyelyst fri, patella u.a. Komplett saksebitt. Cody har jeg brukt en gang før, meget fornøyd med resultatet, så håper det blir like bra med Frankie som mor (om ikke bedre). Det er i alle fall lov å håpe på at kombinasjonen blir en god match. Jeg forventer arbeidslyste, energiske, snille terriere, sosiale, glade i folk og med stor iver til å lære. Eksteriørt håper jeg de blir like pene som sine foreldre. Gode pelser og rene sterke farger.

 

Ta kontakt med Ida på mobil 95186624 eller mail ida@russellyard.com ved interesse.

 

 

Vi planlegger to kombinasjoner til i løpet av høsten/vinteren 2019-2020, hvor Russell Yards Myown Magic Miracle og Russell Yards Lady Red Loyale er planlagt paret (om de fortsetter å utvikle seg i riktig retning).

Russell Yard Parson Russell & Boston terrier - Ida Sandberg, Gruslina 116, 7620 Skogn, Norway - ida@russellyard.com

 

Parsonweekend.

 

Følg med på Parson Russell terrier Norge på Facebook for informasjon om neste års ParsonWeekend..

 

*

 

Kenneltreff 29 juni 2018.

 

Vi holder kenneltreff samme helga som NKK og NTK Trondheim hvert år om det ikke kræsjer med andre ting. Vi stiller med grill, kaffe og kake. Dere tar med grillmat og drikke selv. Utstillingstrening for de som ønsker det, andre aktiviteter blir litt væravhenging.

 

Kontaktinfo

 

Ida Sandberg

Gruslina 116

7620 Skogn

Norway

 

Mobil: +47 95 18 66 24

 

E-mail: ida@russellyard.com

*

For our english visitors,

I am sorry we don't have translated our site into english yet, but at all the pages had to be moved and redone, I have not had time to fix the english pages yet. If you have any questions, please contact me on phone +47 951 86 624 or e-mail ida@russellyard.com

 

*

""Godt gemytt,

god helse og ett funksjonelt eksteriør"